FPS

Frans Pelders Solo gaat bij elk initiatief voor het beste resultaat

De filosofie van Frans Pelders Solo
Afspraak is afspraak. Doelgericht en vasthoudend. Kansen zien en kansen benutten. Plannen en organiseren. Het initiatief nemen? Dan gaan we voor het beste resultaat! Dat resultaat levert op: een tevreden klant, een tevreden opdrachtgever en uiteindelijk een tevreden Frans Pelders Solo.

Nieuws
Als beheerder van de sites Heusden.nieuws, Vught.nieuws en sinds kort ook Haaren.nieuws is Frans Pelders Solo op de hoogte van al het nieuws uit deze gemeentes vanwege de goede contacten met de lokale verenigingen en instanties.

Supermarkt
Frans Pelders Solo heeft vele jaren ervaring in de retail, met name in de levensmiddelenbranche. Die ervaring en kennis kan gedeeld worden met eigenaren en managers in deze branche. Met vakantie gaan? Eén of meer dagen in de week minder gaan werken? Langdurig ziek? FPS lost het voor u op.

Acquisitie
FPS is gespecialiseerd in de verkoop van advertentieruimte. Uw zaak, laat het ook onze verantwoordelijkheid zijn.

Sport
Frans Pelders heeft een voorliefde voor sport. Gevoetbald, tot voor kort jeugdtrainer geweest. Biljarten is zijn tweede passie. Op het groene laken, ook erbuiten met het opzetten van bijzondere biljartevenementen. Dus vormt ook sport een onderdeel van FPS. Voor merchandise, trainingsmaterialen en sportkleding kunt u bij ons terecht.  Uw partner in verkooptrajecten