Club Shampoo

Op zoek naar een uniek merchandise artikel voor in de fanshop of voor uw vereniging? Laat dan uw eigen Club-Shampoo ontwerpen met het tenue van uw club/vereniging erop!

Club-Shampoo biedt aan professionele- en amateurverenigingen de perfecte mogelijkheid om een uniek stuk merchandise toe te voegen aan hun huidige aanbod. Iets wat leuk als handig is, want het kan in geen enkele kleedkamer ontbreken: Club-Shampoo! Dit zijn flessen in de vorm van een tenue die volledig naar eigen wens kunnen worden ontworpen. Ook jouw club kan dus een fles hebben die is ontworpen aan de hand van het eigen tenue. Met groot gemak voeg je logo’s, kleuren en shirtsponsors toe – zodat je de perfecte fles kan creëren.

Bestellen van Club-Shampoo kan al vanaf 9 stuks en de levertijd van Club-Shampoo kan binnen enkele dagen. Ideaal voor een elftal/team dat kampioen is of gaat worden!

Heeft u vragen over Club-Shampoo of wilt u de mogelijkheden weten voor uw vereniging? Neem dan contact met ons op via  frans@club-shampoo.com , klik op het logo voor een bezoek aan de website.